Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Samenwerken met Decom

Ons doel: extreem tevreden klanten

We zijn een team enthousiaste mensen. Ieder op eigen vakgebied gekwalificeerd en gecertificeerd. Relaties herkennen ons op vakbekwaamheid, waarbij niet de techniek maar de meerwaarde voor de klant centraal staat. Decom is groot genoeg om topservice te leveren en klein genoeg om snel en flexibel te schakelen.

Snel antwoord op vragen en grote adviserende rol

In 2014 heeft Decom ons geholpen met de overstap naar een andere provider en ze ontzorgen ons helemaal hierin. Direct en snel contact met de binnendienst en het wordt geregeld. Ze beantwoorden vragen snel en hebben een grote adviserende rol.

Joost Sablerolle, Menea

Laagdrempeligheid en korte lijnen

Wij werken al een ruim aantal jaren samen met Decom voor zowel vaste als mobiele telefonie. Met name de laagdrempeligheid, het meedenken en de korte lijnen zijn voor ons pluspunten van Decom.

Aileen van den Berg, Proscoop

Bereidwilligheid en komen tot oplossingen kenmerkt Decom

Shipyard De Hoop werkt al jaren met Decom samen. De flexibiliteit, bereidwilligheid en het komen tot oplossingen, maakt dat wij voor Decom kiezen.

Ate de Vries, Shipyard De Hoop

Medewerkers denken mee, zijn flexibel en snel in service verlenen

Onze telefooncentrale en alle mobiele telefoonabonnementen lopen via Decom. Dit is naar volle tevredenheid omdat medewerkers met ons meedenken, flexibel zijn en snel/accuraat hun service verlenen.

Albert van ’t Blik, Pack Center

Adequaat, servicegericht en efficiënt, dat is Decom!

Voor onze nieuwe locatie heeft Decom zowel de vaste als de mobiele telefonie geoptimaliseerd. Tevens zijn al onze bedrijfswagens voorzien de BCNtracer. Adequaat, servicegericht en efficiënt, dat is Decom!

Petra Willems, SMB Willems

Het team denkt mee en is oplossingsgericht

Decom is voor ons al jaren een zeer betrouwbare partner. Als het gaat om telefonie is Decom ons eerste aanspreekpunt. Het team is flexibel, betrokken, denkt mee en is oplossingsgericht. Ook is het prettig om altijd te kunnen rekenen op de persoonlijke benadering en adequate aanpak.

Manfred van Dort, Rijkaart Elektrotechniek B.V.

We kijken uit naar verdere samenwerking in de komende jaren

Al lange tijd is Decom is onze telefoniepartner en vanwege de goede relatie hebben we nu ook ons internet en voertuigvolgsysteem bij Decom ondergebracht. Wij zijn zeer tevreden en kijken uit naar de verdere samenwerking in de komende jaren.

René Derksen, Cervo Group

Betrouwbare partner met vriendelijke en klantgerichte medewerkers

Decom is al ruim 15 jaar het vaste aanspreekpunt van Slingeland Ziekenhuis voor de mobiele telefonie. Voor ons is Decom een betrouwbare partner met vriendelijke en klantgerichte medewerkers.

Roelie Koopmans, Slingeland Ziekenhuis

Korte lijnen, snel antwoord, adequate kennis en vriendelijk!

We werken al meer dan 10 jaar samen met Decom. Vanaf 2019 hebben we naast de mobiele abonnementen en toestellen ook Vast-Mobiel via Decom. Korte lijnen, snel antwoord, adequate kennis en vriendelijk!

Fons Schooltink, Omroep Gelderland

Dit is Decom

Decom belooft haar klanten zorgeloos bereik en efficiënt werken van medewerkers.

Onze visie

Op gebied van bereikbaarheid, flexibiliteit en security hebben bedrijven te maken hebben met hoge verwachtingen van relaties en medewerkers. Ondernemers zien door de bomen het bos niet meer en zoeken advies bij het inzetten van middelen om hun business model en service efficiënt waar te maken.

Zo werken we

In drie fasen naar samenwerking:

Klantvraag snappen

Goed beeld van bedrijfsproces en verwachtingen

Advies zonder flauwekul

Wensen en eisen vertalen naar praktisch advies

Aan de slag!

Alles in één hand: leveren, installeren, beheren

Onze merkwaarden

Ons DNA laat zich het best in de volgende kernwoorden omschrijven.

Pragmatisch

Wij denken in oplossingen, denken en leggen nadruk op het einddoel. Zijn er problemen, dan lossen we die op. We gaan niet eerst in discussie.

Servicegericht

Onze mensen van Support & Beheer, onze engineers en accountmanagers, allemaal kennen zij hun klant. Geen lange wachtrijen, maar direct contact. Dat noemen we service zonder gedoe.

Betrouwbaar

We zijn wars van van flauwekul en zeggen graag waar het op staat. Dat typeert ons. En bij Decom vinden we: afspraak is afspraak!

Flexibel

We denken niet graag in hokjes. Mouwen opstropen en gaan. Ook buiten kantoortijden staan we voor onze klanten klaar.

Vakbekwaam

Decom bestaat ruim 25 jaar. Door het regelmatig volgen van seminars en trainingen borgen we het kennisniveau van onze medewerkers.

Sponsoring en maatschappelijk betrokken

Decom zet zich op verschillende manieren in voor de volgende organisaties: