Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Blijf op de hoogte over ontwikkelingen!

De Telecom en ICT markt is constant in beweging. Ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op. Interessante en opmerkelijke informatie delen we via diverse kanalen en op onze site.

Praktische securitytips voor veiliger internetten in het MKB

GESCHREVEN DOOR: Stefan Pollmann OP 04-02-2020

Iedere ondernemer of die nu zzp’er dan wel mkb’er is, kan zijn veiligheid op een hoger plan brengen door zich aan een aantal basisprincipes te houden.  Het Digital Trust Center heeft vijf maatregelen opgesteld om met name kleinere ondernemers weerbaarder te maken (VIDEO)

LEES MEER...

Het is zover: we beschikken over Microsoft Teams!

GESCHREVEN DOOR: Sharon Gorseling OP 20-01-2020

We zitten middenin de migratie naar Microsoft 365. Een onderdeel hiervan is Teams. Sinds kort is Teams in een live testomgeving in gebruik. In dit artikel vertelt Sharon Gorseling aan de hand van een aantal interessante functionaliteiten waarom het gebruik van Microsoft Teams op onze to-do-list staat voor dit jaar.

LEES MEER...

IT’ers vrezen kwetsbaarheid voor cybercriminaliteit

GESCHREVEN DOOR: Remco Doeve OP 16-01-2020

Kwetsbaarheid voor cybercrime valt niet meer te ontkennen. Wekelijks is er wel een bedrijf, instelling of overheidsinstantie in het nieuws dat is aangevallen en slachtoffer is geworden van digitale criminaliteit. Vreemd genoeg staat dit item nog niet bovenaan in de agenda bij ondernemers.

LEES MEER...

Nieuwe uurtarieven

GESCHREVEN DOOR: Stefan Pollmann OP 15-01-2020

Er is een duidelijk verschil in noodzakelijk kennisniveau en certificering tussen telecom en ICT. Dat is de reden dat we een aantal verschillende uurtarieven introduceren.

LEES MEER...

Kan je klanttevredenheid meten?

GESCHREVEN DOOR: Kuul Gorseling OP 15-01-2020

Of je klanttevredenheid kan meten, daarover lopen de meningen uiteen. In onze ogen is en blijft het een momentopname. Lees hier waarom KPN klanttevredenheid over de dienstverlening van Decom meet.

LEES MEER...