Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Blijf op de hoogte over ontwikkelingen!

De Telecom en ICT markt is constant in beweging. Ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op. Interessante en opmerkelijke informatie delen we via diverse kanalen en op onze site.

Strategische samenwerking Decom en ICT-Partners

GESCHREVEN DOOR: Remco Doeve OP 07-11-2019

ICT-Partners uit Apeldoorn en telecomspecialist Decom te Beek slaan de handen ineen. De partijen gaan elkaars diensten aanbieden en ondersteunen.

LEES MEER...

Bellen via Microsoft Teams

GESCHREVEN DOOR: Robert Straalman OP 01-11-2019

De blog van onze engineer Robert over zijn ervaring met de nieuwe IP apparatuur van Yealink, met extra aandacht voor het Microsoft Teams toestel.

LEES MEER...

Feestelijke happening

GESCHREVEN DOOR: Redactie OP 29-04-2019

Onlangs waren we op uitnodiging aanwezig bij de feestelijke happening rond de vergroende entrees van de bij StAB Arnhem aangesloten bedrijventerreinen. De aftrap was bij Gebra Infra B.V.

LEES MEER...

Wij zijn Open

GESCHREVEN DOOR: Redactie OP 24-04-2019

Terwijl de winkel vol staat met zakelijke relaties, vaste klanten en collega’s van Decom staan Shopmanager nick gudden (rechts) en Boyke Bouman trots voor de zojuist geopende winkel!

LEES MEER...

Feestelijke opening

GESCHREVEN DOOR: Redactie OP 16-04-2019

Feestelijke opening: Aankomende vrijdag is het zover! De geheel vernieuwde winkel wordt om 17:15 officieel geopend en U bent van harte welkom. Vier het met ons mee

LEES MEER...
1 2 3 8