Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Blijf op de hoogte over ontwikkelingen!

De Telecom en ICT markt is constant in beweging. Ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op. Interessante en opmerkelijke informatie delen we via diverse kanalen en op onze site.

Stop risico cybercrime met Extra Veilig Internet

GESCHREVEN DOOR: Stefan Pollmann OP 09-12-2019

Ondernemers werken steeds meer online en het aantal virussen en malware neemt alleen maar verder toe. Dan is veilig internet een absolute must.

LEES MEER...

Telfort stopt! Dit verandert er vanaf 1 januari 2020

GESCHREVEN DOOR: Stefan Pollmann OP 06-12-2019

KPN haalt het merk Telfort van de markt. Ben je Telfort-klant of wil je nog klant bij Telfort worden, dan is het volgende belangrijk om te weten.

LEES MEER...

Als techneut een commerciële workshop volgen?

GESCHREVEN DOOR: Pieter Wonnink OP

Waarom ik als techneut bij een commerciële workshop aanwezig was? Het bijwonen van deze workshop en presentatie was mij en zeker ook voor mijn adviezen aan klanten erg nuttig. Mijn ervaring en motivatie heb ik in deze blog verwoord.

LEES MEER...

Aanleg wifi in haven Doesburg

GESCHREVEN DOOR: Stefan Pollmann OP 28-11-2019

In het havenkantoor is een PIN automaat aanwezig. Deze werkte in via het mobiele netwerk, maar de verbinding was erg instabiel. Decom werd gevraagd hiervoor een oplossing te bieden. Hiervoor is een wifi netwerk aangelegd.

LEES MEER...

Strategische samenwerking Decom en ICT-Partners

GESCHREVEN DOOR: Remco Doeve OP 07-11-2019

ICT-Partners uit Apeldoorn en telecomspecialist Decom te Beek slaan de handen ineen. De partijen gaan elkaars diensten aanbieden en ondersteunen.

LEES MEER...