Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Apparatuur & Apps

Aan de slag

Als gebruiker wil je je taken snel en gemakkelijk kunnen uitvoeren, waar en hoe je dat wilt. Decom adviseert en levert apparatuur en apps geheel passend bij de werkplek en behoefte. Op kantoor, thuis en onderweg. Uiteraard met focus op efficiënt werken.

https://decom.nl/wp-content/uploads/2019/10/productieve_apps-1.jpg

De medewerker centraal

Productieve apps

Haal meer uit smartphones

Er zijn ontzettend veel apps die helpen je organisatie en medewerkers productiever te zijn. Bij Decom werken we zelf met de WerkbonApp van Outsmart. De achtergrond van deze keuze was simpel en voor velen herkenbaar: de papieren werkbonnen werken half ingevuld, waren niet leesbaar of werd vergeten te laten tekenen. Decom helpt en adviseert bedrijven bij de keuze tot productieve apps. Zo ook apps die veilig werken bevorderen.

Ik wil efficiënte monteurs

Security oplossingen

Security kent vele gezichten

Onder de verzamelnaam ‘Security’ biedt Decom diverse producten en diensten, verdeeld naar drie invalshoeken te weten: Digitaal Veilig Werken, Track&Trace en bedrijfsbeveiliging. Drie verschillende terreinen waar ondernemers mee te maken hebben en die vooral vanuit IoT steeds meer met elkaar zijn verbonden.

Zo onderneem je veilig